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Linsen-Kokos-Suppe mit Babyspinat

45 Minleicht

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Zutaten

Zutaten für 4 Personen
Linsen braun200 g
Gemüsebrühe1 l
Zwiebeln2
Knoblauchzehen3
Kumin-Gewürz1 ½ Teelöffel
Kokosmilch250 ml
Baby-Spinat300 g
Pfeffer, Salz, Safran, Chili etwas
Nährwertangaben:

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Zubereitung

Gesamtzeit:
45 Min
  • 1.Rince the lentils, then put in a saucepan and add enough water to cover. Boil for 10 min., than add the remaining ingredients (except spinach). Reduce the heat and simmer until the lentils are tender (20 min.-30 min.). Put a handful of the spinach in a bowl (instead of spinach take field salat, rocket or a mixture of both) and ladle the hot soup on top. Serve with bread. (Bitte kurze Nichricht, wenn Übersetzung benötigt).

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    Rezept von Shaka_Schulz
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